6 Νοε 2011

Αγοράστε… Αιτωλοακαρνανία: Μας…προτιμούν οι Ολλανδοί



 


Μια κατάπτυστου περιεχομένου ιστοσελίδα εμφανίστηκε στο διαδίκτυο για τους.. ευρωπαίους φορολογούμενους οι οποίοι βλέποντας ότι τα λεφτά τους που μας…δανείζουν…δεν πιάνουν τόπο, ρίχνουν την …ηλεκτρονική πέτρα τους σε όποιο κομμάτι της Ελληνικής γης προτιμούν για να το αγοράσουν. Επρόκειτο για το claimgreece.com. Όπως μπορείτε να δείτε σε αντίθεση με τη Λευκάδα, όπου οι επίδοξοι αγοραστές τοποθέτησαν την προτίμηση τους σχεδόν σε όλο το νησί, στην Αιτωλοακαρνανία δεν έχουν και πολύ αδυναμία.
Mέχρι στιγμής βλέπετε μόνο προσφορές από Ολλανδούς στη περιοχή του Δέλτα του Αχελώου, στο Κάλαμο, στο Μεσολόγγι και στη Τριχωνίδα από μεριάς της Παραβολας… Κάπου υπάρχει και ένας Βέλγος που προτιμά και ορεινή Ναυπακτία. Μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπούλα βρέθηκε και ένας Έλληνας που….πρόλαβε το Πεντάκορφο του πρώην Δήμου Παρακαμπυλίων να το κρατήσει …Ελληνικό.

Μάλιστα αν πατήσετε πάνω στις σημαιούλες θα δείτε και τα στοιχεία των επίδοξων αγοραστών(!) καθώς και site που παραπέμπουν σε επενδυτικές εταιρείες!

Σημείωση: Γεμίστε το χάρτη με Ελληνικά σημαιάκια. Ήδη το έχουν κάνει πολλοί. Οδηγίες δεξία στη σελίδα claimgreece.com
Κακόγουστη λοιπόν φάρσα που οι εμπνευστές της (αλλά και οι επίδοξοι αγοραστές) θέλουν ένα χέρι…(ηλεκτρονικό) ξύλο!

Από: http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου