5 Οκτ 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ "Κ" : Εμπρός όλοι μαζί για ένα παλλαϊκό Κίνημα μαζικού μποϋκοτάζ και αντίστασης.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011


Η χώρα βρίσκεται κάτω από οικονομική, κοινωνική, πολιτική, και πολιτιστική κατοχή. Τα χαράτσια, οι κεφαλικοί φόροι, τα καθημερινά βάρβαρα μέτρα δεν έχουν τέλος και οδηγούν στην απόλυτη εξαθλίωση τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.
Η Κυβέρνηση μαζί με την τρόικα ξεπερνώντας κάθε όριο, έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης του ελληνικού λαού.
Επιδιώκουν να διασώσουν τα κέρδη των τοκογλύφων δανειστών, και όχι τη χώρα, όπως ισχυρίζονται, αφού τα έσοδα από τα χαράτσια πηγαίνουν στην αποπληρωμή δανείων τα οποία είναι καταχρηστικά και επαχθή.
Μας τρομοκρατούν με την απειλή της χρεοκοπίας, την ώρα που έχουν οδηγήσει ήδη σε χρεοκοπία τα νοικοκυριά, το κράτος και τη χώρα.
Καταφεύγουν στον ωμό εκβιασμό, απειλώντας πως αν δεν πληρωθούν τα χαράτσια θα κόψουν το ρεύμα.
Που θα βρουν τα λεφτά οι χιλιάδες χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι, που δεν μπορούν να καλύψουν τα στοιχειώδη;
Πώς μπορούν να πληρώσουν αυτοί που έβαλαν λουκέτο στα μαγαζιά τους;
Πως θα πληρώσει μια οικογένεια μέσα στην οποία θα υπάρχει μόνο ένας εργαζόμενος σύμφωνα με τον «στόχο» του πρωθυπουργού;
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σήμερα διεκδικεί μια εφιαλτική μοναδικότητα. Είναι η μοναδική κυβέρνηση του κόσμου που φορολόγει ανέργους επειδή έχουν ένα σπίτι.
Αυτά τα χαράτσια δεν θα πληρωθούν.
Αυτά τα μέτρα δεν θα περάσουν.

Ήρθε η ώρα, να αφήσουμε πίσω τις περιχαρακώσεις του παρελθόντος και όλοι μαζί ενωμένοι, εργαζόμενοι, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, έμποροι και επαγγελματίες, συνταξιούχοι και νεολαία, σωματεία και μαζικοί φορείς, Κινήματα πολιτών και Επιτροπές της πόλης, του νομού και της χώρας να συντονίσουμε κοινές δράσεις, αντίστασης, ανυπακοής και ανατροπής.
Ήρθε η ώρα να συναντηθούμε για να συγκροτηθεί και να αναπτυχθεί ένα μεγάλο μαζικό και λαϊκό κίνημα αντίστασης στην περιοχή μας κόντρα στα ανθρωποκτόνα έκτακτα μέτρα, που παίρνονται από την κυβέρνηση και την τρόικα στο όνομα της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των ανεπιθύμητων τοκογλύφων δανειστών μας.
H Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Αγρινίου χαιρετίζει την σημερινή απεργιακή κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου της Αγρινίου, τους φορείς και τα σωματεία που συμμετέχουν σ’ αυτή σημειώνοντας εν κατακλείδι ότι οι λέξεις Εργασία, Ευτυχία, Ελευθερία δεν γράφονται με (όπως υρώπη), αλλά με Ε (όπως Ελλάδα).
Εμπρός όλοι μαζί για ένα  παλλαϊκό Κίνημα μαζικού μποϋκοτάζ και αντίστασης.


Το προσωρινό συντονιστικό της «Κ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου